Informasjon om snøscooterkurs

Polarsirkelen Trafikkskole AS

Informasjon om snøscooterkurs

Våre snøscooterkurs er planlagt med både teori- og praktisk del slik at hver enkelt deltaker kan velge datoene som passer best. 

Alle kursdatoene er satt med forbehold om at snøforholdene i øvingsområdet og løypenettet er tilfredstillende for å gjennomføre øvingsmomentene forskriftsmessig og forsvarlig for elever og utstyr.

Tidligere teorikurs (Dag 1) kan gjennomføres etter ønske fra elevgrupper, men den praktiske delen (Dag 2 og Dag 3) kan selvfølgelig ikke gjeenomføres før snøforholdene tillater det.

Messenger

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler her.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker Polarsirkelen Trafikkskole AS. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Polarsirkelen Trafikkskole AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn